Projecten

Locatiemarketing, co-creatieve gebiedsontwikkeling, lezingen, workshops, publicaties en advies.

Utrechtse Ruimtemakers

Terug Categorie: Projecten | Link

Datum: December 2013
Opdrachtgever: Op eigen initiatief
In samenwerking met:

Zwerm initiatiefnemers.

Onderdeel van de zwerm Utrechtse Ruimtemakers. Deze zwerm ondernemende inwoners uit de stad Utrecht wil ‘meer ruimte, invloed en verantwoordelijkheid voor inwoners van Utrecht en meer betrokkenheid bij de ontwikkelingen in onze stad’.

In december 2013 besloten enkele Utrechtse Ruimtemakers bij elkaar te komen om te kijken wat ze voor elkaar konden betekenen bij hun projecten/initiatieven in Utrecht.

Ik hostte de eerste sessie in onze pop-up Onder MAX. We noemden onszelf een zwerm en iedereen die hetzelfde wil als wij, kan aansluiten via facebook en bijeenkomsten. Samen zetten we ons in voor ons doel: meer ruimte, invloed, verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij ontwikkeling in de stad. Om de samenwerking tussen de raad, ambtenaren, ontwikkelaars, vastgoedeigenaren en andere inwoners van Utrecht te verbeteren, schreven we de Stadsmakersparagraaf en organiseren we Stadsmakersdialogen en andere bijeenkomsten en excursies. Ik schreef mee aan de Stadsmakersparagraaf en heb een rol gehad in de organisatie van de eerste Stadsmakersdialoog.

Lopende projecten

@EmilieVlieger

  • @EmilieVlieger