Vliegerprojecten werkt aan locatiemarketing vanuit bestaande kwaliteiten en coöperatieve gebiedsontwikkeling.

Emilie Vlieger is locatiemarketeer en gebiedsontwikkelaar. Zij organiseert ontmoeting, onderzoekt al doende de identiteit van een plek en verandert al doende het imago. Samen met ondernemers, bewoners en andere vakgenoten ontwikkelt zij gebieden en gebouwen.

Om dit nog beter te kunnen doen, stort zij zich continu in het kennisdebat rondom nieuwe manieren van gebiedsontwikkeling, co-creatie en vastgoedontwikkeling.

Haar marketingmethode is er één die past bij de samenleving van nu: de netwerksamenleving. We categoriseren mensen niet meer op leeftijd, afkomst en ook steeds minder op leefstijl. Via onze activiteiten en ‘vind-ik-leuks’ laten zien wie we zijn, wat we mooi vinden en wat we in de buurt willen hebben.

Een gebouw of gebied wordt daarom vanuit de gebruiker en voor de gebruiker ontwikkeld. Iedere locatie heeft een eigen DNA: een identiteit die vorm vindt in de geschiedenis, de (oorspronkelijke) bewoners en gebruikers, dingen die er gebeuren en de natuur en de infrastructuur van de locatie. Alle uitingen vertalen deze identiteit terug naar het gebied. Denk aan gebiedscommunicatie- en marketing maar ook de evenementen en andere placemaking en de architectuur vertalen de identiteit.

Wij zijn Ploeg!

Vlieger is onderdeel van Ploeg: vier vrouwen die de vastgoedwereld gaan veranderen en samen gebieden ontwikkelen. Ga naar wijzijnploeg.nl

Emilie Vlieger 

emilie@vliegerprojecten.nl

+ 316 4412 9336 

Volg Vliegerprojecten:

LinkedIN
Instagram